Egyéni megrendelés

egyedi vagy egyéni méretre készített lábbeli esetén

 EGYÉNI MÉRETRE KÉSZÍTÉS:

(1 pár): +5000 FT
(2-5 pár): +2500 FT/PÁR
(5 pár felett): +1000 FT/PÁR

EGYÉNI MÉRETRE KÉSZÍTÉS VARROTT CIPŐK ESETÉN:

+10 000 FT/PÁR
Alap esetben a csizmák, cipők bőr- -talppal -sarokflekkel (járó felülettel), készülnek. Ha nem szeretné, hogy csússzon a lábbeli, akkor javaslom úgy megrendelni, hogy kérjen a járófelületre csúszásgátlót, a sarokrészre gumi koptatót.

Ezeknek az árai a következő módon alakulnak:

• Gumi sarokflekkel és csúszásgátlóval +5000 Ft/pár
• Csak a talpára csúszásgátló +3500 Ft/pár
• Csak a sarokra gumi sarokflekk +2500 Ft/pár

  1. Ha a kiválasztott modell szerepel a web áruházban, de nem biztos abban, hogy az átlag méretű megfelelő lesz-e Önnek, vagy egyedi modellt szeretne készíttetni, amit nem talál a honlapomon, akkor a következők alapján célszerű eljárnia: Ellenőrizze a lába méreteit a letölthető méret átlagtáblázat alapján. Ha pár milliméter az eltérés, akkor az belefér az átlag méretbe, hiszen a valódi bőr annyit enged majd a használat folyamán.
  2. Töltse le a méretfelvevő lapot.
  3. Töltse ki a benne talált információk alapján, majd nyomtassa ki, vagy egy másik papírra végezze el a 4. 5. 6. pontban leírtakat.
  4. Rajzolja körbe a lábát függőleges tolltartással.
  5. Egy vonalzó segítségével húzzon egy 10 cm-es vonalat a lábrajz mellé, hogy ellenőrizni tudjam a méretarányt, amikor ezt én kinyomtatom.
  6. Szkennelje be, ügyelve arra, hogy az A4-es papír méretarányosan kerüljön fel a gépére, majd a kapcsolat oldalon küldje vissza nekem.

Ha az egyedi modellről van elképzelése, fotója, rajza, amit szeretne, ezt is csatolja a megrendelés elküldésénél.

Fontos! Ne fotózza le a lábrajzot, mert az a tapasztalatom, hogy így nem tudom méretarányosan kinyomtatni.

El is postázhatja a méretlapot és a lábrajzot a címemre, ha nincs lehetősége nyomtani, szkennelni. A megrendelése elküldéséről, megérkezéséről egy automata választ fog kapni 5 percen belül, a megadott email címére. Munkanapokon 08.00. -18.00. óra között beérkezett megrendelését 8 órán belül feldolgozom, és tájékoztatom az elkészülés, szállítás várható időtartamáról.

Amennyiben megrendelése nagyobb értékű, mint 40 000 Ft, és vagy olyan információ jelenik meg a termék mellett, hogy Engedélyezett utánrendelésre, ez azt jelenti, hogy jelenleg nincs készleten. Ebben az esetben csak az előleget kérem átutalni. Ha a megrendelése elkészült, e-mailben, vagy telefonon értesítem, és még akkor is eldöntheti az átvétel módját (személyes átvétel, postai utánvét). 100 000 Ft feletti vásárlás esetén, a szállítás díjtalan Magyarországon belül, amennyiben előre utalja a megrendelt termékek árát.

 


LETŐLTHETŐ ŰRLAPOK (.pdf)